Teva

W Flatform Universal Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code 1008844
Type hak Plateau
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de W Flatform Universal sandalen van Teva perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

De zool van de sandalen is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig draagplezier. Het merk Teva staat bekend om zijn kwaliteit en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. Met de helderwitte kleur en het plateau hakontwerp geven deze sandalen een trendy en moderne uitstraling.

De sandalen zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt verstellen naar jouw gewenste pasvorm. De open neus zorgt ervoor dat je voeten voldoende kunnen ademen, zelfs op warme zomerdagen. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een wandeling maakt in de stad, met deze sandalen loop je er altijd comfortabel en fashionable bij.

De W Flatform Universal sandalen van Teva zijn een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabele en trendy schoenen. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort en de modieuze uitstraling die deze sandalen bieden. Voeg een vleugje stijl toe aan je zomerse outfit met deze geweldige sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies