Teva

Toddler Hurricane XLT 2 Trains Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Trains Blue
Merk product code 1019390
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Toddler Hurricane XLT 2 is een geweldige sandaal voor kinderen. Deze sandaal behoort tot de categorie Sandalen en is perfect voor avontuurlijke kleintjes. Met zijn duurzame constructie en comfortabele pasvorm is deze sandaal ideaal voor zomerse avonturen.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt de Toddler Hurricane XLT 2 een uitstekende duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen slijtage en zorgt ervoor dat de sandaal lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De sandaal heeft ook een textiele binnenkant, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel voor de voeten van je kind.

De rubberen zool van de sandaal biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je kind veilig kan rennen en spelen. Of het nu op het strand, in de speeltuin of tijdens een wandeling is, de Toddler Hurricane XLT 2 zorgt voor stabiliteit en grip op verschillende ondergronden.

Deze sandaal is van het bekende merk Teva, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de kleurnaam "Trains Blue" heeft de Toddler Hurricane XLT 2 een stijlvolle uitstraling die zeker in de smaak zal vallen bij zowel kinderen als ouders. De sandaal heeft ook een unieke productcode van 1019390, waardoor het gemakkelijk te identificeren is.

De Toddler Hurricane XLT 2 behoort tot de populaire Hurricane serie van Teva. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Met klittenbandsluitingen is deze sandaal gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor je kind snel klaar is voor avontuur.

Met een open neusvorm biedt de Toddler Hurricane XLT 2 voldoende ventilatie voor de voeten van je kind. Dit zorgt voor een fris gevoel, zelfs tijdens warme zomerdagen. Laat je kind genieten van comfort en stijl met deze geweldige sandaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies