Teva

T Hurricane XLT 2 Belay Sodalite Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Belay Sodalite Blue
Merk product code 1019390T
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen voor je kleintje? Dan zijn de T Hurricane XLT 2 sandalen van Teva perfect voor jouw baby! Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De binnenkant van de sandalen is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor extra comfort. De rubberen zool biedt goede grip en ondersteuning tijdens het lopen.

De T Hurricane XLT 2 sandalen behoren tot de Hurricane serie van Teva en hebben een open neus, waardoor de voetjes van je kleintje lekker kunnen ademen. De sandalen sluiten gemakkelijk met klittenband, waardoor ze snel aan en uit kunnen worden gedaan. De kleur van deze sandalen is Belay Sodalite Blue, een trendy kleur die perfect past bij elke zomeroutfit. De productcode van deze sandalen is 1019390T, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met de T Hurricane XLT 2 sandalen van Teva geef je je baby niet alleen comfortabele schoenen, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje genieten van het ultieme comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies