Teva

Polaroid Original Universal Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 1125393
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan is de Polaroid Original Universal van Teva perfect voor jou. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van gerecycled plastic, waardoor ze ook nog eens duurzaam zijn. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van EVA, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De zool is gemaakt van rubber, waardoor je grip hebt op verschillende ondergronden. De grijze kleur van deze sandalen geeft ze een trendy uitstraling. Met de klittenbandsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw voeten. De open neus zorgt ervoor dat je voeten lekker kunnen ademen tijdens warme dagen. Met de Polaroid Original Universal sandalen loop je niet alleen comfortabel, maar zie je er ook nog eens fashionable uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies