Teva

Original Universal Urban black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam black
Merk product code 1004010
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Original Universal Urban sandalen van Teva zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra comfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt wandelen op verschillende ondergronden.

Met de klittenbandsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan je voet, voor een perfecte pasvorm. De open neus geeft je voeten voldoende ademruimte, waardoor je de hele dag door fris en comfortabel blijft. De sandalen zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze sandalen is 1004010, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur of gewoon een casual dagje uit hebt gepland, de Original Universal Urban sandalen van Teva zijn de perfecte keuze. Met hun combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl zullen deze sandalen al snel je favoriete schoeisel worden. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Teva sandalen kunnen maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies