Teva

M Universal Trail Total Eclipse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Total Eclipse
Merk product code 1106786
Serie Universal
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De M Universal Trail sandalen van Teva zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame schoenen. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een duurzamere wereld. De zool van de sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen.

De M Universal Trail sandalen hebben een open neus en sluiten met klittenband, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De sandalen behoren tot de Universal serie van Teva, wat staat voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. De kleur van deze sandalen is Total Eclipse, wat zorgt voor een stoere en trendy uitstraling.

Met de M Universal Trail sandalen ben je klaar voor avontuur. Of je nu gaat wandelen in de natuur of een dagje door de stad loopt, deze sandalen bieden comfort en stijl. Bestel nu jouw paar sandalen met de productcode 1106786 en geniet van het ultieme draagcomfort en de duurzaamheid die Teva te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies