Teva

Langdon Sandal Walnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Walnut
Merk product code 1015149
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Langdon Sandal is een stijlvolle heren sandaal die perfect is voor de moderne man. Met zijn klittenbandsluiting is deze sandaal gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor je altijd klaar bent om op pad te gaan. De sandaal is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm.

Het materiaal aan de binnenkant van de sandaal is zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door fris en comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt wandelen, of het nu op het strand, in de stad of in de natuur is.

Teva, een bekend merk in de modewereld, heeft deze sandaal ontworpen met oog voor detail. De kleur van de sandaal is Walnut, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van deze sandaal is 1015149, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met zijn open neusvorm is de Langdon Sandal perfect voor warme zomerdagen. Of je nu een wandeling maakt langs het strand of een terrasje pakt in de stad, deze sandaal biedt comfort en stijl in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies