Teva

Kids Hurricane XLT2 Vista Blue Indigo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Vista Blue Indigo
Merk product code 1019390
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Kids Hurricane XLT2 sandalen van Teva zijn perfect voor avontuurlijke kinderen. Deze sandalen zijn gemaakt van polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van EVA, waardoor ze zacht aanvoelen en de voeten van je kind goed ondersteunen. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zelfs op natte oppervlakken.

Deze sandalen zijn onderdeel van de Hurricane serie van Teva, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en dat ze goed blijven zitten tijdens het spelen en rennen. De open neus geeft de voeten van je kind voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat ze oververhit raken.

De Kids Hurricane XLT2 sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Vista Blue Indigo, wat een trendy en opvallende kleur is. De sandalen hebben ook een unieke productcode van Teva: 1019390. Met deze sandalen kan je kind stijlvol en comfortabel de zomer doorbrengen, of het nu op het strand, in het park of tijdens een wandeling is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies