Teva

Kids Hurricane XLT 2 Unicorn Waterfall

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Unicorn Waterfall
Merk product code 1019390T
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Kids Hurricane XLT 2 is een fantastische sandaal voor kinderen. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn perfect voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen. Met deze sandalen kunnen ze comfortabel en stijlvol de wereld verkennen.

Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Zowel het materiaal aan de binnenkant als de zool zijn gemaakt van gerecycled polyester en de zool is gemaakt van rubber voor extra grip en stabiliteit.

De Kids Hurricane XLT 2 is ontworpen door het bekende merk Teva, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Deze sandalen hebben de kleurnaam "Unicorn Waterfall", wat zorgt voor een speelse en magische uitstraling. De productcode van deze sandalen is 1019390T en ze behoren tot de populaire Hurricane serie van Teva.

Deze sandalen hebben een handige klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit is vooral handig voor kinderen die nog niet zo handig zijn met veters strikken. Daarnaast hebben deze sandalen een open neus, waardoor de voeten van je kind lekker kunnen ademen tijdens warme zomerdagen.

Met de Kids Hurricane XLT 2 sandalen kunnen kinderen vol vertrouwen en comfort de wereld verkennen. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook praktisch en gemakkelijk in gebruik. Bestel deze sandalen vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor hun avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies