Teva

K Hurricane XLT 2 Picnic Cherries Rosebloom Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Picnic Cherries Rosebloom Bright White
Merk product code 1019390C
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De K Hurricane XLT 2 sandalen van Teva zijn perfect voor kinderen die houden van avontuur en comfort. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De binnenkant van de sandalen is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm.

De zool van de K Hurricane XLT 2 sandalen is gemaakt van rubber, waardoor ze een uitstekende grip bieden op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om het verkennen van rotsachtige paden of spelen in het zand, deze sandalen zorgen voor stabiliteit en bescherming.

De sandalen zijn onderdeel van de Hurricane serie van Teva, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de open neus zorgt voor een ademend gevoel tijdens warme zomerdagen.

De K Hurricane XLT 2 sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Picnic Cherries Rosebloom Bright White, wat zorgt voor een vrolijke en zomerse uitstraling. Met de merkproductcode 1019390C weet je zeker dat je een authentiek paar Teva sandalen in handen hebt.

Laat je kinderen genieten van comfort en stijl met de K Hurricane XLT 2 sandalen van Teva. Bestel ze vandaag nog en laat ze klaar zijn voor elk avontuur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies