Teva

Hurricane XLT2 Dark olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Dark olive
Merk product code 1019234
Serie Hurricane
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Hurricane XLT2 sandalen van Teva zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel aan de voeten.

De zool van de Hurricane XLT2 sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke hike gaat doen, deze sandalen bieden de juiste ondersteuning. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voet, voor een perfecte pasvorm.

De Hurricane XLT2 sandalen maken deel uit van de populaire Hurricane serie van Teva. Met hun open neus en stoere uitstraling zijn deze sandalen een must-have voor elke man. De donkergroene kleur, genaamd "Dark olive", geeft een trendy touch aan je outfit. De productcode van deze sandalen is 1019234, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Kies voor comfort, duurzaamheid en stijl met de Teva Hurricane XLT2 sandalen. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies