Steve Madden

Luxe Sandal Tan Suede

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant PU
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Tan Suede
Merk product code SM11002329
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Luxe Sandal is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. De binnenkant is bekleed met PU, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel aan de voeten.

De Luxe Sandal is voorzien van een rubberen zool, waardoor je moeiteloos kunt wandelen op verschillende ondergronden. Het merk achter deze prachtige sandalen is Steve Madden, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze sandalen is Tan Suede, wat een trendy en veelzijdige keuze is.

Met de blokhak van de Luxe Sandal krijg je een elegante lift zonder in te leveren op comfort. De gespsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De open neus geeft een speelse en zomerse uitstraling, perfect voor warme dagen en avonden.

Met de Luxe Sandal van Steve Madden voeg je direct een vleugje luxe toe aan je outfit. Of je nu een zomerse jurk draagt of een casual jeans, deze sandalen zullen je look compleet maken. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van stijl en comfort in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies