Steve Madden

Lovebird Sandal Magenta

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant PU
Materiaal zool Gerecycled rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Magenta
Merk product code SM19000025
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Lovebird Sandal van Steve Madden is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze muiltjes zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant is bekleed met PU, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De gerecyclede rubberen zool biedt niet alleen grip en stabiliteit, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl.

Met de opvallende magenta kleur en het trendy ontwerp zijn deze Lovebird Sandals een echte eyecatcher. Of je nu een zomerse outfit wilt opfleuren of een statement wilt maken, deze sandalen zijn de perfecte keuze. De blokhak geeft een stabiele en comfortabele pasvorm, terwijl de open neus een vleugje elegantie toevoegt aan je look.

Deze Lovebird Sandal heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar kunnen ook worden gedragen bij speciale gelegenheden. Met de Steve Madden merknaam en productcode (SM19000025) ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de nieuwste modetrends.

Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met de Lovebird Sandal van Steve Madden. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en fashion in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies