Shoesme

Classic Sandal White Black Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam White Black Dots
Merk product code CS22S010
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Classic Sandal van Shoesme is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, waardoor ze duurzaam en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat kinderen veilig kunnen spelen en rennen.

Met het klittenband sluitingssysteem kunnen kinderen gemakkelijk hun sandalen aan- en uittrekken, waardoor ze zelfstandig kunnen zijn. De open neus geeft de voeten voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat ze oververhit raken tijdens warme zomerdagen.

De Classic Sandal in de kleur White Black Dots heeft een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een speciale gelegenheid, deze sandalen voegen een speelse touch toe aan elke look.

Met de productcode CS22S010 weet je zeker dat je een authentiek paar Shoesme-sandalen krijgt. Het merk Shoesme staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail, waardoor deze sandalen een verstandige investering zijn voor elke ouder.

Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Classic Sandal van Shoesme. Laat je kinderen genieten van elke stap die ze zetten met deze trendy sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies