Shoesme

Bio Sandaal Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Kurk
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code BI21S092
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Bio Sandaal is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van leer en bieden een zacht en ademend gevoel voor de voeten van je kind.

Deze Bio Sandaal is ontworpen door het gerenommeerde merk Shoesme, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De sandalen hebben een prachtige cognac kleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen de sandalen eenvoudig aan- en uittrekken, waardoor ze perfect zijn voor actieve kinderen.

De Bio Sandaal heeft een open neus, waardoor de voeten van je kind kunnen ademen en koel blijven, zelfs op warme zomerdagen. De zool is gemaakt van kurk, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele pasvorm. Deze sandalen bieden niet alleen comfort, maar zien er ook nog eens trendy uit.

Met de merkproductcode BI21S092 weet je zeker dat je een authentiek paar Bio Sandalen van Shoesme krijgt. Deze sandalen zijn perfect voor dagelijks gebruik, of het nu op school, tijdens het spelen of op vakantie is. Geef de voeten van je kind de beste ondersteuning en stijl met de Bio Sandaal.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies