Reef

Kids Flip Flops Little Stargazer Print coral stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam coral stripe
Merk product code R5154
Patroon Effen
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Kids Flip Flops Little Stargazer Print van Reef zijn perfect voor jonge fashionista's die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze teenslippers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kinderen zorgeloos kunnen spelen en rennen.

Met het merk Reef weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze flip flops zijn verkrijgbaar in een opvallende coral stripe kleur, waardoor ze direct de aandacht trekken. De effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de open neus zorgt voor een luchtig en comfortabel gevoel. Dankzij het ontbreken van een sluiting zijn deze slippers gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor actieve kinderen die altijd onderweg zijn.

Met de Kids Flip Flops Little Stargazer Print van Reef kunnen kinderen genieten van zorgeloos plezier in stijl. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte zomerse schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies