Red-Rag

Heel Mule Black Nappa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Red-Rag
Merk kleurnaam Black Nappa
Merk product code 79604
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Heel Mule is een trendy en stijlvolle schoen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, zorgt deze muiltje voor een luxueuze uitstraling. Het leer aan de binnenkant zorgt voor extra comfort, terwijl de rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk Red-Rag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Heel Mule is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Black Nappa" en de productcode 79604, is deze muiltje een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie.

De Heel Mule heeft een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het dragen. Met geen sluiting is deze muiltje gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor drukke dagen. De open neus geeft een speelse en moderne uitstraling, waardoor je er altijd trendy uitziet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies