Red-Rag

Clog Heel Cognac Nappa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Red-Rag
Merk kleurnaam Cognac Nappa
Merk product code 79568
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Clog Heel is een trendy sandaal voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze sandaal een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant is ook volledig gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

Met een rubberen zool biedt de Clog Heel uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. Het merk Red-Rag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sandaal is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Cognac Nappa" straalt deze sandaal een tijdloze elegantie uit.

De Clog Heel heeft een blokhak, waardoor je een beetje extra lengte en een vleugje glamour krijgt. De gespsluiting zorgt ervoor dat de sandaal stevig om je voet blijft zitten, terwijl de open neus een moderne en verfijnde uitstraling geeft. Of je nu een zomerse outfit wilt opfleuren of een chique look wilt creëren, deze sandaal is de perfecte keuze.

Met de productcode "79568" kun je gemakkelijk de Clog Heel vinden en bestellen. Voeg deze trendy sandaal toe aan je collectie en geniet van comfort en stijl in één. Bestel vandaag nog en loop met zelfvertrouwen in de Clog Heel van Red-Rag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies