Michael Kors

Jilly Flat Sandal Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 40S2JLFAAB
Serie Flat
Type hak Plateau
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Jilly Flat Sandal van Michael Kors perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig textiel. Het materiaal aan de binnenkant is ook van textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, zodat je moeiteloos kunt wandelen.

De Jilly Flat Sandal is onderdeel van de Flat serie van Michael Kors, wat betekent dat ze een platte hak hebben. Maar dat betekent niet dat ze saai zijn! Deze sandalen hebben een trendy plateauzool, waardoor ze een moderne en speelse uitstraling hebben. De open neus geeft je voeten de ruimte en zorgt voor een luchtig gevoel, perfect voor warme zomerdagen.

De sandalen zijn voorzien van een handige gespsluiting, waarmee je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan de breedte van je voeten. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm. De bruine kleur van het merk Michael Kors geeft de sandalen een luxe uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de Jilly Flat Sandal loop je niet alleen comfortabel, maar zie je er ook nog eens fantastisch uit. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies