Michael Kors Kids

Sydney Kenzie White Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant PU
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam White Silver
Merk product code MK100702
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar trendy sandalen voor kinderen? Dan is de Sydney Kenzie van Michael Kors Kids een absolute must-have! Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De binnenkant is bekleed met PU-materiaal, waardoor de voeten van je kindje lekker kunnen ademen. De zool is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor goede grip en stabiliteit.

De Sydney Kenzie sandalen zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids. Met de kleurcombinatie White Silver geven deze sandalen een stijlvolle en moderne uitstraling aan elke outfit. De productcode van deze sandalen is MK100702, waardoor je altijd gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

Deze sandalen hebben een handige klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een luchtige en zomerse look. De Sydney Kenzie sandalen zijn perfect voor een dagje strand, een wandeling in het park of gewoon voor dagelijks gebruik.

Met de Sydney Kenzie sandalen van Michael Kors Kids geef je je kinderen niet alleen comfort, maar ook stijl. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen in deze trendy sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies