Liu Jo

Lisa 05 Sandal Lilac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Lilac
Merk product code SA2011PX149
Type hak Diabolo hak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle sandaal die perfect is voor dames? Dan is de Lisa 05 Sandal van Liu Jo precies wat je nodig hebt. Deze sandaal is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelt de sandaal niet alleen zacht aan, maar biedt het ook duurzaamheid en comfort.

De Lisa 05 Sandal heeft een diabolo hak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. De sandaal sluit met een handige gesp, waardoor je hem gemakkelijk kunt verstellen naar jouw perfecte pasvorm. Daarnaast heeft de sandaal een open neus, waardoor je tenen mooi worden geaccentueerd.

Wat deze sandaal extra bijzonder maakt, is de lilac kleur van het merk Liu Jo. Deze kleur geeft de sandaal een trendy en eigentijdse uitstraling. De sandaal is afgewerkt met een rubberen zool, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen.

Met de Lisa 05 Sandal van Liu Jo ben je verzekerd van een modieuze sandaal die perfect past bij elke zomerse outfit. Of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat winkelen, deze sandaal maakt jouw look helemaal compleet. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige sandaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies