Lazamani

T Strap Sandals Woven Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Lazamani
Merk kleurnaam Black
Merk product code 75834
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De T Strap Sandalen Woven zijn de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en ademend zijn. De synthetische zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.

Met het merk Lazamani weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. Deze sandalen zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze een tijdloze en veelzijdige keuze maakt. De merkproductcode 75834 geeft aan dat je een authentiek Lazamani-product in handen hebt.

De T Strap Sandalen Woven hebben een gespsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De open neus geeft je voeten ruimte om te ademen en voegt een vleugje elegantie toe aan je zomerse look.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in de stad of een avondje uit gaat, deze sandalen zijn de ideale metgezel. Ze combineren moeiteloos met verschillende outfits en voegen een trendy touch toe aan elke look.

Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de T Strap Sandalen Woven van Lazamani. Bestel ze vandaag nog en geniet van een zomer vol fashion-forward looks!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies