Lazamani

Ladies Sandals Hair Dalmatian

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Lazamani
Merk kleurnaam Dalmatian
Merk product code 75.611
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Op zoek naar de perfecte sandalen voor dames? Dan zijn de Ladies Sandals Hair van Lazamani precies wat je nodig hebt! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van leer en bieden daardoor optimaal comfort.

Deze Lazamani sandalen hebben een unieke uitstraling dankzij de Dalmatian kleurnaam van het merk. De sandalen zijn voorzien van een gespsluiting, waardoor je ze eenvoudig kunt verstellen naar jouw gewenste pasvorm. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een trendy en luchtig gevoel.

Met de Ladies Sandals Hair maak je een fashion statement. Of je nu een zomerse outfit draagt of een casual look wilt creëren, deze sandalen passen perfect bij elke gelegenheid. Bestel nu jouw paar Lazamani sandalen en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies