Kipling

Monica 1 Fuchsia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kipling
Merk kleurnaam Fuchsia
Merk product code 12365083
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Monica 1 van Kipling de perfecte keuze! Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor bieden ze niet alleen een zachte en comfortabele pasvorm, maar zijn ze ook duurzaam en gaan ze lang mee.

De zool van de Monica 1 is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen en spelen. Of het nu op het strand, in de speeltuin of op vakantie is, deze sandalen zijn geschikt voor allerlei avonturen.

Met de handige gespsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan de voeten van je kind. Zo zitten ze altijd perfect en kunnen ze comfortabel bewegen. De open neus zorgt voor voldoende ventilatie en houdt de voeten fris, zelfs op warme zomerdagen.

De Monica 1 sandalen zijn verkrijgbaar in een opvallende fuchsia kleur, wat zorgt voor een trendy en speelse uitstraling. Ze zijn perfect te combineren met verschillende outfits, van zomerjurkjes tot shorts en t-shirts.

Met de productcode 12365083 kun je deze sandalen gemakkelijk terugvinden in onze collectie. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Monica 1 sandalen van Kipling. Bestel ze vandaag nog en geef de voeten van je kinderen de beste verzorging!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies