Kipling

Miley 3 Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kipling
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code 12365066
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Miley 3 van Kipling de perfecte keuze! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Met een gouden kleur en een trendy uitstraling, zullen deze sandalen zeker de aandacht trekken.

De Miley 3 is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en ondersteuning, zodat je kind veilig en stabiel kan lopen.

Met de handige gespsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan de voeten van je kind. Of het nu voor een dagje op het strand is of een speeldate in het park, de Miley 3 zorgt ervoor dat je kind er altijd modieus uitziet. De open neus geeft de sandalen een speelse uitstraling en zorgt voor voldoende ventilatie op warme zomerdagen.

Kipling, een bekend merk in de modewereld, heeft deze sandalen ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De gouden kleur geeft de sandalen een luxe uitstraling en past perfect bij elke zomerse outfit. Met de productcode 12365066 kun je gemakkelijk de Miley 3 terugvinden in onze collectie.

Wacht niet langer en geef je kind het comfort en de stijl die ze verdienen met de Miley 3 sandalen van Kipling. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies