Kipling

Easy 4 Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kipling
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 12363000
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Easy 4 van Kipling de perfecte keuze! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van leer en zorgen voor een zacht en ademend gevoel. De Easy 4 sandalen hebben een trendy cognac kleur, wat zorgt voor een modieuze uitstraling.

Met de handige gespsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan de voet van je kind, zodat ze altijd perfect passen. De open neus geeft de sandalen een speelse en zomerse uitstraling. Of het nu voor een dagje strand, een wandeling in het park of een feestje is, de Easy 4 sandalen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Deze sandalen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt tegelijkertijd voldoende flexibiliteit. Hierdoor kunnen kinderen vrijuit bewegen en genieten van hun avonturen. De Easy 4 sandalen zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een merkproductcode van 12363000.

Met de Easy 4 sandalen van Kipling geef je je kinderen de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen in deze trendy sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies