Ipanema

My First Pink White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Kunststof
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Pink White
Merk product code IP 81997
Type sluiting Druksluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar de perfecte sandalen voor je kleintje? Dan zijn de My First sandalen van Ipanema precies wat je nodig hebt! Deze schattige sandalen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van kunststof, waardoor ze comfortabel en zacht aanvoelen voor de tere babyvoetjes.

De My First sandalen hebben een stevige kunststof zool die zorgt voor goede grip en stabiliteit tijdens het lopen. Met de handige druksluiting kun je de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken, ideaal voor drukke ouders! De open neus geeft de voetjes voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat ze gaan zweten.

Deze sandalen zijn van het bekende merk Ipanema en hebben de kleurnaam Pink White. De productcode van deze sandalen is IP 81997. Met deze trendy sandalen zal je kleintje er stijlvol uitzien tijdens warme zomerdagen. Ze zijn perfect voor een dagje strand, een wandeling in het park of gewoon voor dagelijks gebruik.

Wacht niet langer en geef je baby de beste start met de My First sandalen van Ipanema. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje stralen in deze comfortabele en modieuze sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies