Ipanema

My First Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Kunststof
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Beige
Merk product code IP 81997
Type sluiting Druksluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar de perfecte sandalen voor je kleintje? Dan zijn de My First sandalen van Ipanema precies wat je nodig hebt! Deze schattige sandalen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. De binnenkant is gemaakt van kunststof, waardoor de sandalen comfortabel en zacht aanvoelen voor de tere babyvoetjes.

De sandalen hebben een druksluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Geen gedoe meer met veters of klittenband! Daarnaast hebben de My First sandalen een open neus, waardoor de kleine teentjes lekker kunnen ademen en bewegen.

De sandalen zijn van het bekende merk Ipanema en hebben een prachtige beige kleur. De merkproductcode is IP 81997, zodat je precies kunt vinden welke sandalen je hebt gekozen. De zool van de sandalen is ook gemaakt van kunststof, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn.

Met de My First sandalen van Ipanema geef je je baby de beste start in de wereld van schoenen. Comfortabel, stijlvol en van hoge kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies