Ipanema

Ipanema Anatomic Soft Baby blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam blue
Merk product code IP 82998
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

De Ipanema Anatomic Soft Baby is een perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle sandalen. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig Flexpand materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De zool is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik.

Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sandalen is een prachtige blauwe tint, die perfect past bij elke zomerse outfit. Met de elastische sluiting zijn deze sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor actieve kinderen.

De open neus van deze sandalen zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm, perfect voor warme zomerdagen. Of het nu gaat om een dagje op het strand, een wandeling in het park of een speeldate met vriendjes, de Ipanema Anatomic Soft Baby sandalen bieden het beste in comfort en stijl.

Met de productcode IP 82998 weet je zeker dat je een authentiek paar Ipanema sandalen in handen hebt. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met aandacht voor zowel comfort als mode. Geef je kinderen de beste sandalen die er zijn en laat ze genieten van elke stap met de Ipanema Anatomic Soft Baby sandalen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies