Guess

Cadhna White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam White
Merk product code FL6CDN ELE03
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sandaal? Dan is de Cadhna van Guess perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan en bieden ze optimale ondersteuning voor je voeten.

De Cadhna sandalen hebben een trendy witte kleur, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze sandalen. De sandalen zijn voorzien van een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het dragen.

Met de handige gespsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Daarnaast hebben de sandalen een open neus, waardoor je tenen lekker vrij kunnen bewegen. De zool van de Cadhna sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon een casual outfit wilt completeren, de Cadhna sandalen zijn de perfecte keuze. Met hun comfortabele pasvorm, trendy design en hoogwaardige materialen zul je zeker de show stelen. Bestel vandaag nog jouw paar Cadhna sandalen en geniet van ultiem comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies