Gioseppo

Minneola Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Gioseppo
Merk kleurnaam Black
Merk product code GI 65508
Type hak Plateau
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Minneola is een trendy paar sandalen voor dames die perfect zijn voor de zomer. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze comfortabel en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder problemen.

Gioseppo, een bekend merk in de modewereld, heeft deze sandalen ontworpen en ze hebben de kleur zwart gekregen. De merknaam kleurnaam "Black" geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling aan deze sandalen. Met de merkproductcode "GI 65508" kun je deze sandalen gemakkelijk vinden en bestellen.

De Minneola sandalen hebben een plateauhak, wat zorgt voor extra hoogte en een trendy uitstraling. De klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk om de sandalen aan en uit te doen, en zorgt voor een perfecte pasvorm. De open neus geeft je voeten ruimte om te ademen en voegt een speels element toe aan je outfit.

Met de Minneola sandalen ben je klaar voor elke zomerse gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, deze sandalen zullen je comfortabel en stijlvol houden. Bestel vandaag nog je eigen paar Minneola sandalen en geniet van de perfecte combinatie van mode en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies