Gioseppo

Gioseppo Ladson Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Rubber
Merk Gioseppo
Merk kleurnaam Tan
Merk product code GI 65994
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Gioseppo Ladson sandalen zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht suede, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen aan de voeten. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het lopen en spelen.

Gioseppo is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De Ladson sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Tan, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sandalen is GI 65994, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Deze sandalen hebben een handige klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit is vooral handig voor kinderen die nog niet zo handig zijn met veters strikken. De open neus geeft de voeten voldoende ruimte om te ademen en zorgt voor een zomerse uitstraling.

Met de Gioseppo Ladson sandalen kunnen kinderen comfortabel en stijlvol de zomer doorbrengen. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen genieten van het beste op het gebied van mode en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies