Gabor

Comfort Sport River Jute

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Microvezels
Materiaal zool Kurk
Merk Gabor
Merk kleurnaam River Jute
Merk product code 82.831.26
Type hak Sleehak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Comfort Sport Sandalen voor dames van Gabor zijn perfect voor een stijlvolle en comfortabele zomerlook. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is gevoerd met zachte microvezels, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten.

De sandalen hebben een kurken zool, wat niet alleen zorgt voor een trendy look, maar ook voor een optimale demping en ondersteuning tijdens het lopen. De sleehak geeft je extra lengte en zorgt voor een elegante uitstraling. Met de handige gespsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

De Comfort Sport Sandalen hebben een open neus, waardoor je tenen mooi worden geaccentueerd. Het merk Gabor staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De kleur River Jute geeft de sandalen een natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Met de productcode 82.831.26 kun je deze sandalen eenvoudig terugvinden in onze webshop. Kies voor stijl, comfort en kwaliteit met de Comfort Sport Sandalen van Gabor. Bestel ze vandaag nog en geniet van een zomer vol fashion en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies