Fred de la Bretoniere

FRS1384 Sandalette Metallic Leather Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 162010031
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle sandalette die perfect past bij elke zomerse outfit? Dan is de FRS1384 Sandalette Metallic Leather van Fred de la Bretoniere precies wat je zoekt! Deze sandalette is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stabiele grip, zodat je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort.

Wat deze sandalette echt bijzonder maakt, is de prachtige gouden kleur. Het merk heeft deze kleur speciaal geselecteerd om een trendy en luxe uitstraling te creëren. Met de blokhak en de gespsluiting is deze sandalette niet alleen modieus, maar ook praktisch en gemakkelijk aan te trekken. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen, terwijl de sandalette toch elegant en verfijnd blijft.

De FRS1384 Sandalette Metallic Leather is een absolute must-have voor elke fashionista. Of je nu een zomerse jurk draagt of een casual jeans, deze sandalette voegt direct een vleugje glamour toe aan je outfit. Met de merkproductcode 162010031 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt. Wacht niet langer en bestel deze prachtige sandalette vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies