Fabienne Chapot

Bowie Sandal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Black
Merk product code SHS-422-SAN
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Open neus

De Bowie Sandal van Fabienne Chapot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle sandalen. Met zijn suède bovenwerk en leren voering biedt deze sandaal niet alleen comfort, maar ook een luxe uitstraling. De rubberen zool zorgt voor grip en duurzaamheid, zodat je deze sandalen keer op keer kunt dragen.

De Bowie Sandal heeft een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het lopen. De vetersluiting geeft je de mogelijkheid om de sandalen naar wens aan te passen, zodat ze perfect om je voeten passen. De open neus geeft een speelse en zomerse uitstraling, waardoor deze sandalen perfect zijn voor warme dagen en avonden.

De Bowie Sandal is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opmaken voor een speciale gelegenheid, deze sandalen passen bij elke stijl. De productcode van deze sandalen is SHS-422-SAN, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Met de Bowie Sandal van Fabienne Chapot ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Voeg deze sandalen toe aan je collectie en maak elke outfit compleet met een vleugje elegantie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies