Fabienne Chapot

Bowie Sandal Acapulco Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Acapulco Green
Merk product code SHS-420-SAN
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Open neus

De Bowie Sandal is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Met zijn suède bovenwerk en leren voering biedt deze sandaal een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden.

Deze sandaal is ontworpen door het bekende merk Fabienne Chapot en draagt de kleurrijke naam "Acapulco Green". Met zijn opvallende groene tint voegt de Bowie Sandal een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. De productcode van deze sandaal is SHS-420-SAN, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Bowie Sandal heeft een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het dragen. De vetersluiting biedt de mogelijkheid om de sandaal naar wens aan te passen, zodat deze perfect past bij jouw voeten. De open neus geeft een verfijnde en elegante uitstraling, waardoor deze sandaal geschikt is voor zowel casual als meer formele gelegenheden.

Met de Bowie Sandal ben je klaar om de zomer in stijl door te brengen. Voeg deze prachtige sandaal toe aan je collectie en geniet van comfort en fashion in één. Bestel nu en laat je voeten stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies