BRONX

Oli Viah Sandal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 84876
Serie Oli Viah
Type hak Diabolo hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Oli Viah Sandal is een trendy en stijlvolle toevoeging aan de collectie muiltjes voor dames. Deze sandaal is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort.

De rubberen zool van deze sandaal biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt wandelen op verschillende ondergronden. Met het merk Bronx weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De Oli Viah Sandal is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat perfect past bij elke outfit.

Met de productcode 84876 en behorend tot de Oli Viah serie, is deze sandaal een must-have voor elke fashion-forward vrouw. De diabolo hak geeft een elegante touch aan je look, terwijl de open neus zorgt voor een verfijnde uitstraling. Dankzij het ontbreken van een sluiting kun je deze sandaal gemakkelijk aantrekken en genieten van ultiem comfort.

Of je nu een zomerse outfit wilt completeren of een chique touch wilt toevoegen aan je avondlook, de Oli Viah Sandal is de perfecte keuze. Met deze sandaal ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel vandaag nog en stap in de wereld van fashion met Bronx!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies