BIRKENSTOCK

Rio Kids narrow Easy Nubuck Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Nubuckleer
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool Rubber
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 1012504
Serie Rio
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Rio Kids narrow Easy Nubuck sandalen van Birkenstock zijn perfect voor kinderen die comfort en stijl willen combineren. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht suède, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van suède en biedt extra demping en ondersteuning voor de voeten van je kind.

De rubberen zool van deze sandalen zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je kind veilig kan spelen en rennen. De gespsluiting zorgt ervoor dat de sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en dat ze goed blijven zitten tijdens het dragen. De open neus geeft de voeten van je kind voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat ze gaan zweten.

De Rio Kids narrow Easy Nubuck sandalen zijn onderdeel van de Rio serie van Birkenstock en hebben een stoere navy kleur. Met de merkproductcode 1012504 weet je zeker dat je een authentiek paar Birkenstock sandalen koopt. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies