BIRKENSTOCK

New York Kids BFBC Narrow mocha

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool Rubber
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam mocha
Merk product code 087783
Serie New York
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De New York Kids BFBC Narrow sandalen van Birkenstock zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, wat zorgt voor een duurzame en flexibele pasvorm. De binnenkant is bekleed met zacht suede materiaal, waardoor de voeten van je kind de hele dag comfortabel blijven.

De binnenzool van deze sandalen is gemaakt van suède, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je kind veilig kan spelen en rennen. Met de handige gespsluiting kunnen de sandalen eenvoudig worden aangetrokken en aangepast aan de voeten van je kind.

De New York Kids BFBC Narrow sandalen behoren tot de populaire New York serie van Birkenstock. Ze hebben een open neus, waardoor de voeten van je kind kunnen ademen en koel blijven tijdens warme zomerdagen. De sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur mocha, wat een trendy en veelzijdige keuze is.

Met de productcode 087783 weet je zeker dat je de authentieke Birkenstock kwaliteit krijgt. Deze sandalen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en zijn perfect voor kinderen die graag in stijl willen lopen. Bestel de New York Kids BFBC Narrow sandalen vandaag nog en geef je kinderen de beste combinatie van comfort en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies