BIRKENSTOCK

Milano Kids EVA Playground Narrow black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam black
Merk product code 1009353
Patroon Effen
Serie Milano
Type sluiting Gesp
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor je kinderen? Dan zijn de Milano Kids EVA Playground Narrow sandalen perfect voor jou! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

De Milano Kids EVA Playground Narrow sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor je kinderen de hele dag kunnen spelen zonder last te krijgen van hun voeten.

Met het merk Birkenstock weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze sandalen zijn duurzaam en gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik. De zwarte kleur geeft de sandalen een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit.

De Milano Kids EVA Playground Narrow sandalen hebben een effen patroon en een open neus, waardoor de voeten van je kinderen voldoende ademruimte hebben. De handige gespsluiting zorgt ervoor dat de sandalen stevig om de voeten blijven zitten, zelfs tijdens het rennen en spelen.

Met de Milano-serie van Birkenstock kies je voor kwaliteit en stijl. Deze sandalen zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Laat je kinderen stralen met de Milano Kids EVA Playground Narrow sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies