BIRKENSTOCK

Milano BF Regular Dark Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Dark Brown
Merk product code 34701
Serie Milano
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Milano BF Regular sandalen van Birkenstock zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, dat zacht aanvoelt en duurzaam is. De binnenkant is bekleed met suede, wat zorgt voor een extra zacht gevoel tijdens het dragen. De EVA zool biedt uitstekende demping en ondersteuning voor de voeten.

Met het merk Birkenstock weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze Milano sandalen zijn uitgevoerd in een prachtige donkerbruine kleur, die perfect past bij elke outfit. De productcode van deze sandalen is 34701, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Milano sandalen behoren tot de Milano serie van Birkenstock. Ze hebben een gespsluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan jouw wensen. De open neus zorgt voor een luchtig gevoel en laat je tenen ademen. Met deze sandalen ben je klaar voor elke zomerse dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies