BIRKENSTOCK

Milano BF Narrow Dunkelbraun

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Dunkelbraun
Serie Milano
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Milano BF Narrow sandalen van Birkenstock zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, dat zacht aanvoelt en duurzaam is. De binnenkant van de sandalen is bekleed met suede, wat zorgt voor een extra zacht gevoel. De binnenzool is gemaakt van suède en biedt uitstekende ondersteuning en demping. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele grip, waardoor je moeiteloos kunt wandelen.

De Milano BF Narrow sandalen zijn ontworpen door het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De kleur van deze sandalen is Dunkelbraun, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De Milano serie staat bekend om zijn moderne en strakke ontwerp, met een open neus voor een verfijnde uitstraling. De gespsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan je voet.

Met de Milano BF Narrow sandalen ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in de stad of een casual avondje uit hebt gepland, deze sandalen bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl. Bestel vandaag nog jouw paar Milano BF Narrow sandalen en geniet van ultiem comfort en een trendy look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies