BIRKENSTOCK

Madrid BFBC Narrow Mocha

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Mocha
Serie Madrid
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Madrid BFBC Narrow is een trendy paar slides voor volwassenen. Deze slides behoren tot de categorie Slides en zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, bieden deze slides een duurzame en luxueuze uitstraling.

Met een suède binnenkant en binnenzool voelen deze slides heerlijk zacht aan op je voeten. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele ervaring, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en genieten van je dag.

De Madrid BFBC Narrow is ontworpen door het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze slides is Mocha, wat een warme en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De Madrid-serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerp. Met geen sluiting en een open neus, zijn deze slides gemakkelijk aan te trekken en bieden ze voldoende ademruimte voor je voeten.

Voeg een vleugje stijl toe aan je zomerse look met de Madrid BFBC Narrow slides. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een casual avondje uit, deze slides zijn de perfecte keuze voor een moeiteloos coole uitstraling.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies