BIRKENSTOCK

Arizona FL WB Narrow Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Schwarz
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slides? Dan is de Arizona FL WB Narrow van Birkenstock de perfecte keuze voor jou. Deze slides behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Arizona FL WB Narrow is gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, dat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de slides is bekleed met zacht suede, waardoor ze heerlijk aanvoelen op je voeten. De binnenzool is gemaakt van suède en biedt extra comfort tijdens het dragen.

De slides hebben een EVA zool, die lichtgewicht en flexibel is. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag doorlopen zonder vermoeide voeten te krijgen. Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Arizona FL WB Narrow is daar geen uitzondering op. De kleurnaam van deze slides is Schwarz, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met het type sluiting "Geen sluiting" kun je de slides gemakkelijk aan- en uittrekken. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen en zorgt voor een trendy uitstraling. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in de stad of gewoon lekker wilt relaxen, de Arizona FL WB Narrow is de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg deze must-have slides toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze stijl van de Arizona FL WB Narrow van Birkenstock.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies