BIRKENSTOCK

Arizona Big Buckle FL HEX Nar Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Cognac
Serie Arizona
Type sluiting Gesp
Vorm neus Ronde neus

De Arizona Big Buckle FL HEX Nar is een trendy en comfortabele slipper voor volwassenen. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar stijl en gemak.

Deze slipper is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenzool is gemaakt van zacht suède, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De zool van de Arizona Big Buckle FL HEX Nar is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en flexibel materiaal dat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Hierdoor kun je de hele dag comfortabel rondlopen, zonder vermoeide voeten te krijgen.

Deze slipper is van het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze slipper is cognac, wat zorgt voor een trendy en tijdloze uitstraling. De Big Buckle en het hexagonale patroon op de band geven deze slipper een unieke en modieuze twist.

De Arizona Big Buckle FL HEX Nar heeft geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en zomerse look. Deze slipper is perfect voor een dagje strand, een wandeling in de stad of gewoon voor thuis.

Met de Arizona Big Buckle FL HEX Nar ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van fashion en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies