Toni Pons

Cancun Bru Trak Mate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Bru Trak Mate
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Cancun regenlaarzen zijn perfect voor dames die stijlvol willen blijven, zelfs op regenachtige dagen. Gemaakt van duurzaam rubber, bieden deze laarzen optimale bescherming tegen vocht en modder. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten comfortabel en droog blijven, zelfs tijdens langdurig gebruik. De rubberen zool zorgt voor een goede grip op gladde oppervlakken, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs in natte omstandigheden.

De Cancun regenlaarzen zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Toni Pons, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. Met de kleurnaam "Bru Trak Mate" voegen deze laarzen een vleugje stijl toe aan je regenoutfit. De ronde neus geeft een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. De elastische sluiting maakt het gemakkelijk om de laarzen aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters of ritsen.

Of je nu een wandeling maakt in het bos, boodschappen doet in de stad of gewoon de hond uitlaat, de Cancun regenlaarzen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en mode. Bestel vandaag nog een paar en trotseer de regen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies