Shoesme

Rubber Laars met Fleece Sock Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Rose
Merk product code RB7A092
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

Deze Rubber Laars met Fleece Sock van Shoesme is perfect voor kinderen die graag buiten spelen, zelfs als het regent. Met zijn waterdichte eigenschappen houdt deze regenlaars de voeten van je kind droog en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden.

Gemaakt van duurzaam rubber, biedt deze regenlaars een uitstekende bescherming tegen water. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor de laars comfortabel aanvoelt en de voeten warm houdt. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en comfort tijdens het dragen.

Met zijn ronde neus en geen sluiting, is deze laars gemakkelijk aan en uit te trekken. Het merk Shoesme staat bekend om zijn kwaliteit en deze laars is geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Rose" voegt deze laars ook een vleugje stijl toe aan de regenachtige dagen.

Deze Rubber Laars met Fleece Sock heeft een merkproductcode van RB7A092, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze winkel. Of het nu regent of niet, deze laars is een must-have voor kinderen die graag buiten avonturen beleven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies