Shoesme

Rubber Laars met Fleece Sock Rood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Rood
Merk product code RB7A092
Type sluiting Geen sluiting
Uitneembaar voetbed True
Vorm neus Ronde neus

Deze Rubber Laars met Fleece Sock is perfect voor kinderen die graag buiten spelen, zelfs als het regent. De regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam rubber en hebben een comfortabele textielvoering aan de binnenkant. De zool is ook gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op natte ondergronden.

Deze regenlaarzen zijn van het merk Shoesme en hebben een mooie rode kleur. De productcode van deze laarzen is RB7A092. De laarzen hebben geen sluiting, wat betekent dat kinderen ze gemakkelijk aan en uit kunnen trekken. Het uitneembare voetbed zorgt ervoor dat de laarzen gemakkelijk schoon te maken zijn en dat kinderen altijd op een frisse ondergrond lopen.

Deze Rubber Laars met Fleece Sock heeft een ronde neus, wat zorgt voor extra ruimte en comfort voor de tenen. De laarzen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn daarom zeer geschikt voor actieve buitenactiviteiten. Met deze regenlaarzen kunnen kinderen zonder zorgen buiten spelen, zelfs als het regent.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies