Hunter

Little Kids Play Boot Valtameri Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Natuurrubber
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Natuurrubber
Merk Hunter
Merk kleurnaam Valtameri Blue
Merk product code KFT5097RMA
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Little Kids Play Boot van Hunter is de perfecte regenlaars voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig natuurrubber, biedt deze laars optimale bescherming tegen regen en modder. De binnenkant is gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een comfortabele en ademende voering. De zool is ook gemaakt van natuurrubber, waardoor deze laars duurzaam en slijtvast is.

Met zijn ronde neus en geen sluiting, is de Little Kids Play Boot gemakkelijk aan en uit te trekken. Het merk Hunter staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze laars is daar geen uitzondering op. De kleur Valtameri Blue geeft een speelse en levendige uitstraling aan deze regenlaars.

De Little Kids Play Boot heeft een unieke productcode, KFT5097RMA, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Hunter-product koopt. Deze laars is speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze onbezorgd kunnen spelen, zelfs op regenachtige dagen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies