Hunter

Boots Original Short Hunter Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Hunter
Merk kleurnaam Hunter Green
Merk product code WFS1000RMA
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Boots Original Short van Hunter zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle regenlaarzen. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat zorgt voor een uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met polyester, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt goede grip op natte ondergronden, waardoor je met vertrouwen door de regen kunt lopen.

Deze laarzen zijn van het bekende merk Hunter en hebben de kleur Hunter Green. De kleurnaam van het merk geeft al aan dat deze laarzen een klassieke en tijdloze uitstraling hebben. De productcode van deze laarzen is WFS1000RMA, waardoor je precies kunt vinden welk model je hebt.

De Boots Original Short hebben een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het dragen. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus geeft deze laarzen een elegante en vrouwelijke uitstraling.

Met de Boots Original Short van Hunter ben je niet alleen beschermd tegen de regen, maar loop je er ook nog eens modieus bij. Deze laarzen zijn een must-have voor elke vrouw die stijlvol en praktisch wil zijn, zelfs op regenachtige dagen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies